Biezputra "radžas brokastis"

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes rīsu
  • 250 g žāvētu sēņu
  • 30 g siera
  • 1 sīpols
  • 1 burkāns
  • 3 ķiploka daiviņas
  • ¾ glāzes piena
  • ¾ glāzes kausēta sviesta
  • 1 l ūdens
  • 2 lauru lapas
  • Šķipsniņa kanēļa
  • 1 tējkarote sāls
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Sēns iemērc uz nakti, rīsus uz 1 stundu. Sieru sagriež sīkos gabaliņos un apcep sviestā. Atsevišķi apcep sakapātu sīpolu. Sieru un sīpolu liek katlā ūdenī un uzvāra, pieber rīsus, smalki sagrieztus burkānus un sēnes, pielej pienu, pieber garšvielas un sautē līdz viss šķidrums iztvaikojis. Dekorē ar svaigiem zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi