Marinēti baklažāni

Sastāvdaļas

  • Baklažāni
  • Eļļa - cepšanai
  • Sarkana un dzeltena paprika
  • Ķiploki
  • Pētersīļu zaļumi
  • Bazilika lapiņas
  • Marinādei
  • Ūdens
  • Citronu sula
  • Sāls
  • Cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Baklažānus sagriež šķēlītēs un cep eļļā uz pannas.
  2. Gatavus nosusina uz sieta.
  3. Ņem sarkno un dzelteno papriku, ko sagriež ripiņās.
  4. Kārto salātu traukā:
  5. Kārtu ceptu baklažānu, kuriem uzspiež ķiploku, mazas pētersīļu lapiņas, bazilika lapiņas, pēc tam sarkano un dzelteno papriku.
  6. Kārtas atkārto vairākas reizes.
  7. Visu pārlej ar marinādi, ko gatavo no ēdens, citronu sulas, sāls un cukuru.
  8. Jāievelkās četras stundas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi