Sīpolu zupa ar krējuma piciņām

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 250 g sīpolu, 1 ķiploka daiviņa, 20 g sviesta, 30 g miltu, ½ l dārzeņu buljona, 6 ēdamk. svaigu kapātu zaļumu (pētersiļi, maurloki, baziliks, kārvele), sāls, pipari, 1 maizes šķēle, 2 ēdamk. salda krējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīpolus un ķiplokus nomizo un smalki sakapā, pasautē sviestā. Pārkaisa ar miltiem un apcep. Pastāvīgi maisot, pievieno dārzeņu buljonu.
  2. Zupu uzvāra un ļauj dažas minūtes ievilkties. Ieliek zupā zaļumus, nedaudz pētersīļu atstāj garnējumam. Zupu sastrādā biezenī, pieber sāli un piparus.
  3. Maizi apgrauzdē un sagriež kubiņos. Krējumu sakuļ stingrās putās. Zupu salej šķīvjos un garnē ar krējuma piciņām. Pārkaisa ar atlikušajiem pētersīļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi