Kartupeļu virtuļi

Sastāvdaļas

  • 250 g vārītu kartupeļu
  • 250 g kviešu miltu
  • 20 g rauga
  • 100 g cukura
  • 120 g skāba krējuma
  • 2 olu dzeltenumi
  • ½ gl. piena
  • Sāls
  • Pūdercukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus samaļ, pieliek krējumu, kam pievienots cukurs, olu dzeltenumi, sāls, pienā atšķaidītu raugu, izsijātus miltus un visu pamatīgi sastrādā.
  2. Mīklu izveltnē 1 cm biezumā, ar glāzi izspiež ripas un siltā vietā uzraudzē.
  3. Vāra taukos brūnas.
  4. Gatavas pārkaisa ar pūdercukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi