Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu veltnis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 l vārītu, saspiestu kartupeļu masas
  • 1 ēd.k. miltu
  • 2 olu dzeltenumus
  • Sāls
  • Pipari
  • Pētersīļu zaļumi
  • Pildījums
  • Izmantot desiņas sarīvēta siera, cieti vārītas olas, taukvielā saceptus sīpolus
  • šķiņķi, maltas zivis ( žāvētas vai sālītas), zaļumus
  • Ola
  • Krējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Karstai, saspiestai kartupeļu masai pievieno garšvielas, sīki sasmalcinātus pētersīļu zaļumus, olu dzeltenumus un miltus.
  2. viegli samaisa , bet nemīca.
  3. Uz samitrinātas drānas izklāj sagatavoto kartupeļu masu slānī apmēram pirksta biezumā.
  4. Tad uzliek pildījumu un, paceļot drānas malas, satin veltni.
  5. Ar drānas palīdzību pārceļ uz ietaukotās pannas vai plāts un noliek ar" šuvi" un leju.
  6. Veltņa virsmu sadursta ar dakšiņu un pārziež ar olas un krējuma maisījumu.
  7. Cep sakarsētā krāsnī, kamēr virsma kļūst skaisti dzeltena.
  8. Pildījumu var paši izdomāt kādu vēlās...
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas