Omelette ar zemenēm

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 2 –3 zemenes
  • 150 g saldā krējuma
  • 1 ēdamkarote maskarpones siera
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • Rotāšanai
  • Pūdercukurs, zemenes

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas samaisa ar krējumu un cukuru. Masu lej uz karstas pannas un, maisot ar koka lāpstiņu, cep gatavu. Uzklāj siera un ogu masu, virsū liek sagrieztas zemenes. Pārkaisa ar pūdercukuru, rotā ar veselām ogām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi