Cūkgaļa velingtona gaumē

Sastāvdaļas

  • Kārtainā mīkla
  • 280 g cūkas filejas
  • 150 g gaileņu
  • 200 g saldētu ķiršu
  • 40 – 50 g spinātu
  • Sāls, pipari, timiānns

Pagatavošana

1 min.
  1. Ja kārtaino mīklu iegādājas veikalā, tad tā vispirms ir 10 – 15 minūtes jāatlaidina. Pa to laiku sacep gailenes un atlaidina arī ķiršus. Kad tas izdarīts, uz cūkas filejas gabala kārto ķiršus un apceptās gailenes. Fileju satin rullī, liek apkārt spinātu lapas un ietin kārtainās mīklas loksnē. Cep aptuveni 13 minūtes 130 grādu karstā cepeškrāsnī – lai gaļa vidū būtu viegli sārta.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi