Maizes klimpas

Sastāvdaļas

  • 200 g nobriedušsa baltmaizes
  • 1 gl.piena
  • Pētersīļu zaļumi
  • 1 ēd.k. sviesta
  • 2 olas dzeltenumi
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Maizi (bez garozas) sagriež kubiņos, pārlej ar vērdošu pienu.
  2. Kad maize atmiekšējusies, pievieno sasmalcinātus zaļumus, kausētus sviestu, sāli.
  3. Atdzisušai masai pievieno olu dzeltenumus, samaisa.
  4. Ar tējkaroti atdala klimpas un vāra pasālītā ūdenī 6-8 minūtes uz lēnas uguns.
  5. Pasniedz ar kausētu sviestu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi