Ķimeņu siera šnicele

Sastāvdaļas

  • 2 šķēles ķimeņu siera
  • ½ tēj.k. sinepju
  • ½ olas
  • Kviešu milti
  • Tauki apcepšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Sieru sagriež ½ cm biezās, 8-10 cm garās šķēlēs, no abām pusēm viegli pārziež ar sinepēm, apviļā sakiltā olā, miltos un sakarsētos taukos ( vislabāk augu eļļā un margarīnu kausētumā) no abām pusēm cep brūnas.
  2. Pasniedz ar dārzeņu salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi