Tomātu zupa ar rīsiem

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 l buljona
  • 4 ēd. k. eļļas
  • 1 sīpols
  • 1 tējk. miltu
  • 2 ēd. k. tomātu biezeņa
  • 1 selerijas sakne
  • ½ gl. rīsu vai makaronu
  • Sāls
  • Cukurs
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Sasmalcinātu sīpolu apcep eļļā, pieliek miltus un tomātu biezeni. Pielej buljonu, pieliek skaidiņās sarīvētu seleriju, kā arī rīsus vai makaronus. Vāra, līdz rīsi (makaroni) mīksti. Sāli un cukuru pieliek pēc garšas. Gatavu zupu pārkaisa ar zaļumiem,pasniedz karstu vai aukstu. Var pielikt krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi