Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīta kāpostgalva

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 ½ kg smaga kāpostgalvas
  • 100 g speķis
  • 3 lieli sīpoli
  • Daiviņa ķiploku
  • 3 tomāti
  • 3 burkāni
  • 100 g zaļo zirnīšu
  • 2 sardeles vai 4 cīsiņi
  • 2 ēd.k. novārītu rīsu
  • Sāls
  • Pipari
  • Ķimenes
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāpostgalvai izdobj vidu.
  2. Speķi un sardeles sagriež strēmelītēs un kopā ar izdobtajiem sasmalcinātiem kāpostiem, burkāniem, rīsiem un garšvielām iepilda kāpostgalvā.
  3. Visu ietin ietaukotā vai ar speķa strēmelītēm izklātā folijā un nelielā ūdens daudzumā sautē cepeškrāsnī slēgtā (vislabāk čuguna) katlā apmēram stundu.
  4. No šķidruma, kas paliek pēc sautēšanas, pagatavo mērci.
  5. Liekot galdā, kāpostgalvu no folijas izņem un sagriež 4-6 daļās.
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas