Pildīta kāpostgalva

Sastāvdaļas

  • 1 ½ kg smaga kāpostgalvas
  • 100 g speķis
  • 3 lieli sīpoli
  • Daiviņa ķiploku
  • 3 tomāti
  • 3 burkāni
  • 100 g zaļo zirnīšu
  • 2 sardeles vai 4 cīsiņi
  • 2 ēd.k. novārītu rīsu
  • Sāls
  • Pipari
  • Ķimenes
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāpostgalvai izdobj vidu.
  2. Speķi un sardeles sagriež strēmelītēs un kopā ar izdobtajiem sasmalcinātiem kāpostiem, burkāniem, rīsiem un garšvielām iepilda kāpostgalvā.
  3. Visu ietin ietaukotā vai ar speķa strēmelītēm izklātā folijā un nelielā ūdens daudzumā sautē cepeškrāsnī slēgtā (vislabāk čuguna) katlā apmēram stundu.
  4. No šķidruma, kas paliek pēc sautēšanas, pagatavo mērci.
  5. Liekot galdā, kāpostgalvu no folijas izņem un sagriež 4-6 daļās.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi