Kāpostu lapu pankūkas

Sastāvdaļas

  • 750 g nevārītu, rīvētu kartupeļu
  • 250 g samīcītu vārītu kartupeļu
  • Sāls
  • Pipari
  • Kāpostu lapas
  • Mercei
  • Speķis
  • Sīpols
  • Salds krējums vai piens

Pagatavošana

1 min.
  1. Nevārītu rīvētu kartupeļu rūpīgi sajauc ar samīcītu vārītu kartupeļu , pievieno sāli un piparus.
  2. Svaigi kāpostu lapās ievīsta pa 1 ēd.k. kartupeļu masas, pankūkas liek uz pannas un cep cepeškrāsnī.
  3. Gatavās pankūkas pasniedz galdā karstas ar mērci, ko pagatavo šādi:
  4. Speķi sagriež kubiņos un apcep kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem, pēc sīpolu apbrūnināšanas pievieno saldo krējumu vai pienu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi