Lazanja ar gaļu

2006. gada 9. maijs
Foto: Diāna
Pagatavošana
1 min
1. Eļļā apcep sagrieztus sīpolus,seleriju, burkānu, ķiploku, pievieno malto gaļu un garšaugus, maisot apcep un apmēram 10 minūtes sautē. Liek klāt tomātu mērci, vēl nedaudz pasautē un pēc garšas pievieno sasmalcinātus zaļumus, sāli, piparus un muskatriekstu.
2. Sakultai olai pievieno saldo krējumu un 100 gramus sarīvēta siera.
3. Ietaukotā veidnē ieklāj četras vārītas lazanjas plāksnes, virsū uzklāj maltas gaļas maisījumu, pārlej ar 1/3 siera mērces, virsū atkal klāj lazanju, tad gaļu un siera mērci. Virsū uzklāj lazanjas plāksnes un kārtu gaļas, pārlej ar mērci un pārkaisa ar 50 gramiem sarīvēta siera. Pārkaisa muskatriekstus, cep 200 grādu temperatūrā 30-40 minūtes.
Uz augšu