Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Lazanja ar gaļu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 12 lazanjas plāksnes
  • 400 g maltās gaļas(labāk lielolpa)
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploka daiviņas
  • ½ selerijas saknes
  • 1 burkāns
  • 4 ēdamkarotes tomātu mērces(var arī vairāk)
  • Saišķītis zaļumu
  • 150 g siera
  • 1 ola
  • 200 g saldā krējuma
  • Sāls, pipari, muskatrieksts, timiāns, raudene vai citi garšaugi pēc patikas, eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Eļļā apcep sagrieztus sīpolus,seleriju, burkānu, ķiploku, pievieno malto gaļu un garšaugus, maisot apcep un apmēram 10 minūtes sautē. Liek klāt tomātu mērci, vēl nedaudz pasautē un pēc garšas pievieno sasmalcinātus zaļumus, sāli, piparus un muskatriekstu.
  2. Sakultai olai pievieno saldo krējumu un 100 gramus sarīvēta siera.
  3. Ietaukotā veidnē ieklāj četras vārītas lazanjas plāksnes, virsū uzklāj maltas gaļas maisījumu, pārlej ar 1/3 siera mērces, virsū atkal klāj lazanju, tad gaļu un siera mērci. Virsū uzklāj lazanjas plāksnes un kārtu gaļas, pārlej ar mērci un pārkaisa ar 50 gramiem sarīvēta siera. Pārkaisa muskatriekstus, cep 200 grādu temperatūrā 30-40 minūtes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas