Kartupeļu kotletes ar biezpiena pildījumu

Sastāvdaļas

  • 3 gl. vārītu kartupeļu masas
  • 1 olas dzeltenums
  • Sāls
  • Ēd.k. miltu vai kartupeļu cietes
  • Rīvmaize
  • Taukvielas
  • Pildījumam
  • 200 g biezpiena
  • 1 olas dzeltenums
  • Ķimenes
  • Sāls
  • 1 ēd. k. miltu

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļu masai pievieno olas dzeltenumu, sāli, miltus, visu samaisa.
  2. Masu liek uz miltaina dēļa, izveido ruleti, to sagriež porciju gabalos.
  3. Katru gabalu noplacin, uzliek tējkaroti pildījuma.
  4. Veido iegarenas kotletes, apviļā rīvmaizē. cep sakarsētās taukvielās no abām pusēm dzeltenas.
  5. Pildījumam:
  6. Pildījumam biezpienu samaisa ar olas dzeltenumu, sāli, ķimenēm, miltiem.
  7. P.S. Ķimeņu vietā biezpienam var pielikt sviestā saceptus sīpolus.
  8. Kotletes var veidot ar saldo biezpienu masu tad pievieno sarīvētu citrona vai apelsīna miziņu vai vaniļas cukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi