Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Šokolādes kūka ar pūdercukuru

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 g sviesta vai margarīna
  • 100 g tumšās šokolādes
  • 200 g kviešu miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1 ēd.k kakao pulvera
  • 4 olas
  • 150 g cukura
  • Apm. 80g mandeļu miltu
  • 100 g drupinātas tumšās šokolādes
  • Pūdercukurs rotājumam
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Izkausē sviestu vai margarīnu katlā. Pievieno šokolādi.
  2. Samaisa kviešu miltus, cepamo pulveri un kakao pulveri kopā.
  3. Ietauko izjaucamo kūkas veidni ar sviestu vai margarīnu.
  4. Saputo olas un cukuru stingrās putās.
  5. Pievieno taukvielas ar šokolādi, miltu maisījumu, mandeļu pulveri un sadrupināto šokolādi olu putām.
  6. Liek mīklu veidnē un cep cepeškrāsnī 150 grādu temperatūra apm. 45 minūtes. Rotā ar pūdercukuru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gulaša zupa ungāru gaumē

Gulaša zupa ungāru gaumē

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas