Slaidā lēdija mājas gaumē

Sastāvdaļas

  • TORTES PAMATNE
  • 2 olas
  • 100 gr cukurs
  • 125 gr margarīns vai sviests
  • 150 gr milti
  • 1 tējk cep. pulveris
  • 1 pac. vaniļas cukurs (dzeltena paciņa )

Pagatavošana

1 min.
  1. Saputo olas ar cukuru un van. cuk. Pa piciņai met klāt cietu margarīnu.Tāpat arī miltus, cepamo pulveri pa daļai, visu laiku ar mikseri putojam.Liek mīklu ( nav ne cieta, ne šķidra) pannā, un cepam 180 grādu temp. ( Šeit vajadzīga panna 28 cm diametrā, tāda kā groziņiem, kur maliņa uz augšu).
  2. Tortes virsu gatavo kā nu kuro reizi, vasarā ar zemenēm un citām ogām, citreiz ar persiku vai ananasu kompotu, vai tikai no svaigajiem augļiem. Tortes pamatni apsmērē ar nesaldu ogu vai augļu biezeni. Virsū kārtojam skaisti sagrieztus augļus vai ogas. Lai saglabātu augļu skaisto krāsu, izmantojam želeju tortēm (tortenguss no ruf).Pārdod sarkanā un dzidrā krāsā, lietošanas pamācība uz paciņas.
  3. Ēd pēc pāris stundām. Pēc vēlēšanās klāt pievieno putukrējumu vai saldējumu.
  4. LĒTI, ĀTRI, SKAISTI UN GARŠĪGI !!!!!!!!!!!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi