Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Slaidā lēdija mājas gaumē

2006. gada 7. maijs
Foto: Mārīte L.
Pagatavošana
1 min
1. Saputo olas ar cukuru un van. cuk. Pa piciņai met klāt cietu margarīnu.Tāpat arī miltus, cepamo pulveri pa daļai, visu laiku ar mikseri putojam.Liek mīklu ( nav ne cieta, ne šķidra) pannā, un cepam 180 grādu temp. ( Šeit vajadzīga panna 28 cm diametrā, tāda kā groziņiem, kur maliņa uz augšu).
2. Tortes virsu gatavo kā nu kuro reizi, vasarā ar zemenēm un citām ogām, citreiz ar persiku vai ananasu kompotu, vai tikai no svaigajiem augļiem. Tortes pamatni apsmērē ar nesaldu ogu vai augļu biezeni. Virsū kārtojam skaisti sagrieztus augļus vai ogas. Lai saglabātu augļu skaisto krāsu, izmantojam želeju tortēm (tortenguss no ruf).Pārdod sarkanā un dzidrā krāsā, lietošanas pamācība uz paciņas.
3. Ēd pēc pāris stundām. Pēc vēlēšanās klāt pievieno putukrējumu vai saldējumu.
4. LĒTI, ĀTRI, SKAISTI UN GARŠĪGI !!!!!!!!!!!
Uz augšu