Kārtains gardums ar āboliem un saldējumu

Sastāvdaļas

  • Vaniļas mērce
  • Cepta kārtainās mīklas standziņa
  • 1 bumbiņa vaniļas saldējuma
  • Šokolādes mērce
  • Pūdercukurs
  • Valrieksti
  • Pīrāgam: 30g saldētas kārtainās mīklas
  • 15 g cukura
  • 15 g sviesta
  • 60 g ābolu
  • Kanēlis
  • Eļļa
  • Vaniļas mērcei: 10g cukurs
  • 10 g sviests
  • 80 g salds krējums
  • Kviešu milti
  • Vaniļas cukurs
  • Kārtainās mīklas standziņai: 15g saldētas kārtainās mīklas

Pagatavošana

20 min.
  1. Sastāvdaļas norādītas 1 porcijai.
  2. Šokolādes mērci iespējams jau gatavu nopirkt veikalā.
  3. Skārda pannu iesmērē ar eļļu un ieklāj cepamo papīru. Mīkstu sviestu samaisa ar cukuru un kaudzītēs liek uz pannas. Uzliek ābolu šķēlītes, kārtaino mīklu un cep cepeškrāsnī.
  4. Gatavo vaniļas mērci. Katliņā uzvāra sviestu, pieliek kviešu miltus un apcep. Pieliek saldo krējumu, cukuru, vaniļas cukuru un uzvāra.
  5. Gatavo standziņu. Saldētu kārtaino mīklu sagriež 3cm platos un 12cm garos gabaliņos. Cep cepeškrāsnī.
  6. Uz šķīvja liek siltu pīrāgu un vaniļas mērci, kārtainās mīklas standziņu un saldējumu. Rotā ar valriekstiem, pūdercukuru un šokolādes mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi