Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Manas vecmāmiņas kartupeļu pankūkas

2006. gada 25. marts
Foto: Iveta Sausiņa
Pagatavošana
60 min
1. 1kg kartupeļu sarīvē,caur marli kārtīgi nospiež lieko sulu, iegūto masu liek atsevišķā pankūku mīklas traukā.
2. Arī no nolējuma nolej lieko šķidrumu un nosēdumus pievieno izspiestajai masai.
3. Tad pievieno ½ buljona kubiņa, šķipsniņu sāls.
4. Pakapeniski pievieno ½ l piena, samaisa, lai iegūtu pankūku mīklu.
5. Noslēgumā kārtīgi sakuļ olu un iecilā pankūku mīklā.
6. Silda eļļu un cep zeltaini brūnas kartupeļu pankūkas.
Uz augšu