Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Mani iecienītie cepelīni

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 kg zaļu kartupeļu
  • 1 kg vārītu kartupeļu
  • 600 g maltās gaļas
  • 4 olas
  • 4 mazi sīpoli
  • 7 ēd.kar. skāba krējuma
  • 3.5 buljona kubiņi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Kamēr 1 kg kartupeļu vārās, 3 kg zaļu kartupeļu un 2 mazus sīpolus sarīvē . Nospiež kartupeļu masai sulu. Kartupeļu sulai ļauj pastāvēt, lai nosēžas ciete. Nolej uzmanīgi sulu,cieti pieliek karupeļiem.
  2. Izvārītos kartupeļus nokāš, atdzesē un arī sarīvē. Iegūto masu pievieno sarīvētajai zaļo kartupeļu masai.
  3. Pievieno 2 saberztus buljona kubiņus,5.ēd.kar.skāb.krējuma un kārīgi uzkultas 3 olas.
  4. Samīca kartupeļu masu.
  5. Apcep malto gaļu. Maltai gaļai pierivē 2 mazus sīpolus,pievieno olu, 2 ēd. kar.sk.krējuma, 1,5 saberztu buljona kubiņu.
  6. Kartupeļu masu uzklāj uz plaukstas (kā plāceni), liek virsū gaļas bumbuli un ar abu roku palīdzību aiztaisa abas kartupeļu malas , lai gaļa paliktu vidū. Liek uz pannas cepties. Apcep no abām pusēm zeltaini brūnu. Liek sautējamajā katlā un mazliet pasutina. Ēd ar krējumu vai majonēzi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču - plūmju kompots

Kabaču - plūmju kompots

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA