Baklažāni micītē

Sastāvdaļas

  • Baklažāni
  • Spilvas „Ķiploku mērce”
  • Tomāti
  • Siers
  • Sāls
  • Eļļa
  • Zaļumi

Pagatavošana

20 min.
  1. Ripiņās sagrieztu baklažānu izkārto uz ietaukotas cepeškrāsns pannas un bagātīgi apziež ar Spilvas „Ķiploku mērci”.
  2. Katrai ripiņai virsū akurāti uzliek tomātu šķēlīti, uzkaisa sāli, neskopojoties - rīvētu sieru un zaļumus.
  3. Cep cepeškrāsnī, kamēr sieram izveidojas zeltaini brūna garoziņa.
  4. Pasniedz kopā ar Spilvas „Ķiploku mērci”.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi