Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Medus cepumi no auzu pārslām

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 50 g medus,200 g auzu pārslu,100 g kviešu miltu,50 g cukura,150 g sviesta,50 g riekstu,1 ola,1 tējkarote sodas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Saputo olas, cukuru un sviestu, pievieno medu un turpina putot, līdz masas apjoms dubultojas. Pieliek sasmalcinātus riektus, miltus, sodu, visu sajauc, ar tējkaroti liek uz plāts un cep vidējā temperatūrā (160...200 grādos).
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas