Vista sezamā

Vista sezamā
Foto: Depositphotos.com
Garšo un smaržo vienkārši brīnišķīgi.

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 2 vistas filejas
  • 1 ola
  • 1 saujiņa sezama sēklu
  • Karijs
  • Melnie pipari
  • Sāls
  • Eļla

Pagatavošana

30 min.
  1. Vistas fileju sagriež gareniski uz pusēm, tad vēlreiz uz pusēm, nedaudz izdauza ar gaļas āmurīti, bet gabalam jāpaliek gana biezam, lai sulīgs.
  2. Apber ar garšvielām, lai nedaudz ievelkas.
  3. Tad apviļā sakultā olā un sezamā.
  4. Liek uz pannas, kurā iepriekš uzkarsēta eļļa. Cep no abām pusēm brūnas, uz vidējas uguns, lai nepiedeg sēklas, bet gaļa izcepusies.
    Pasniedz ar rīsiem vai dārzeņiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi