Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Itāļu tomātu zupa

Itāļu tomātu zupa

FOTO: Shutterstock.com

Tomāti ir gardi ne tikai svaigā veidā, bet arī zupās. Papildini ar garšaugiem un pasniedz ar grauzdētu ķiploku maizīti - garšīgi!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg tomātu
  • 4 sīpoli
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 1 l buljona
  • Garšvielas
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Apcep eļļā sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus
  2. Pievieno sagrieztus tomātus, cep vēl kādu mirkli, kamēr tomāti mīksti.
  3. Tikām izvārīts buljons (es aprobežojos ar ūdenī izšķīdinātu buljona kubiņu).
  4. Apceptos dārzeņus pievieno buljonam un vāra vēl kādas 15 min.
  5. Pievieno sāli, cukuru, baziliku/timiānu vai kādas citas garšvielas
  6. Pasniedz ar svaigiem zaļumiem pēc izvēles.

    Labu apetīti!
    Pasniedz ar svaigiem zaļumiem pēc izvēles. 

Labu apetīti!

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas