-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Zupas
-
>
Itāļu tomātu zupa
Tomāti ir gardi ne tikai svaigā veidā, bet arī zupās. Papildini ar garšaugiem un pasniedz ar grauzdētu ķiploku maizīti - garšīgi!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 kg tomātu
-
4 sīpoli
-
2 ķiploku daiviņas
-
1 l buljona
-
Garšvielas
-
Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Apcep eļļā sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus
-
Pievieno sagrieztus tomātus, cep vēl kādu mirkli, kamēr tomāti mīksti.
-
Tikām izvārīts buljons (es aprobežojos ar ūdenī izšķīdinātu buljona kubiņu).
-
Apceptos dārzeņus pievieno buljonam un vāra vēl kādas 15 min.
-
Pievieno sāli, cukuru, baziliku/timiānu vai kādas citas garšvielas
-
Pasniedz ar svaigiem zaļumiem pēc izvēles.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs