Itāļu tomātu zupa

Sastāvdaļas

  • Apmēram 1kg tomātu
  • 4 sīpoli
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 1 l buljona
  • Garšvielas, eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Apcep eļļā sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus
  2. Pievieno sagrieztus tomātus, cepi vēl kādu mirkli, kamēr tomāti mīksti
  3. Tikām izvārīts buljons (es aprobežojos ar ūdenī izšķīdinātu buljona kubiņu)
  4. Apceptos dārzeņus pievieno buljonam un vāra vēl kādas 15 min.
  5. Pievieno sāli, cukuru, baziliku/timiānu vai kādas citas garšvielas

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi