Angļu brokastis

2007. gada 12. novembris
Foto: Laura Gusāne
Pagatavošana
30 min
1. Apcep atsevišķi bekonu, tad šampinjonus. Tikmēr katliņā varam likt sildīties pupiņas tomātu mērcē. Tomātu sagriež biezās šķelēs, var griezt arī vienkārši uz pusēm un arī uz pannas apcep kāmēr mīksts. Idealākajā variantā tomātu liek grillēties. Beigu beigās olas cep kā vēršacis un krāmē visu uz šķīvja. Āāā un apgrauzdē tostermaizīti, kuru pārklāj ar sviestiņu un piekož klāt.
2. Labu apetīti! Tiešām gardi un sātīgi! Visu atlikušo dienas daļu negribēsiet vairs ēst ;) Ja gribam sajusties kā īstens brits, piedzeram klāt melno tēju ar pienu :)
Uz augšu