Toskānas makaronu salāti

Sastāvdaļas

  • 100 g zaļumu
  • 400 g makaronu trubiņu
  • 1 bundža konservētu artišoku(425 g)
  • 1 ķiploka zobiņš
  • 3 ēd.k. vīna etiķa
  • 2 ēd.k. Heresa
  • 6 ēd.k olīveļļas
  • 30 g ciedru riekstu
  • 250 g mīksta siera
  • 400 g tomātu
  • 100 g kūpināta šķiņķa
  • 70 g olīvas
  • Sāls,pipari

Pagatavošana

40 min.
  1. Sasmalcināt zaļumus pēc savas izvēles.Novārīt makaronus,notecināt uz sieta.Pārgriezt uz pusēm artišokus,sasmalcināt ķiploku.Sajaukt etiķi,heresu,ķiploku,sālīt,piparot un lēni pievienot olīveļļu.Uz pannas viegli apgrauzdēt riekstus,sagriezt kubiņos sieru,tomātus -daiviņās,šķiņķi-salmiņos.Sajaukt kopā visas sastāvdaļas ar olīvām un mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi