Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Putns karijā

Putns karijā

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 500 ml saldā krējuma
  • 1 sīpols
  • 3-4 tējk. karija
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Olīveļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistas filejas un sagriež gabaliņos.
  2. Uz pannas pasautē apmēram 20 minūtes un pēcāk apcep, kamēr nedaudz apbrūninās.
  3. Atsevišķa pannā apcep sagrieztu sīpolu un ķiplokus.
  4. Vistai pievieno apceptos garšaugus, saldo krējumu un vāra uz mazas uguns.
  5. Pievieno kariju (iesaku pievienot pēc garšas). Ļauj vēl visam pavārīties un pievieno šķipsniņu sāls.
    Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.

    Labu apetīti!
    Pievieno kariju (iesaku pievienot pēc garšas). Ļauj vēl visa...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas