Putns karijā

Putns karijā
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 500 ml saldā krējuma
  • 1 sīpols
  • 3-4 tējk. karija
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Olīveļļa

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistas filejas un sagriež gabaliņos.
  2. Uz pannas pasautē apmēram 20 minūtes un pēcāk apcep, kamēr nedaudz apbrūninās.
  3. Atsevišķa pannā apcep sagrieztu sīpolu un ķiplokus.
  4. Vistai pievieno apceptos garšaugus, saldo krējumu un vāra uz mazas uguns.
  5. Pievieno kariju (iesaku pievienot pēc garšas). Ļauj vēl visam pavārīties un pievieno šķipsniņu sāls.
    Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.

    Labu apetīti!
    Pievieno kariju (iesaku pievienot pēc garšas). Ļauj vēl visa...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi