Ielieciet katliņā šokolādi,brīno cukuru un medu un karsējiet uz lēnas uguns,līdz saturs būs izkusis.
Tad ieberiet bļodā miltus,pievienojiet muskatriekstus,kanēli un malto ingveru.Pievienojiet ar siltu ūdeni sajauktu sodu,kausētās šokolādes maisījumu,ingvera gabaliņus un ciedru riekstus.
Labi samaisiet un izveidojiet aptuveni 24 mazas lodītes.
Lieciet uz ietaukotas pannas,atstājot vietu kur tām izplēsties.Cepiet 180'C temperatūrā 15 minūtes.
Sastāvdaļas
90 g šokolādes
30 g brūnā cukura
90 g medus
Apm 220-250g miltu
Šķipsniņu rīvēta muskatrieksta
Šķipsniņu kanēļa
1 tējk (5ml) malta ingvera
1 tējk (5ml) dzeramās sodas
1 ēdk (15ml) silta ūdens
15 g sakapāta vai iecukurota ingvera
15 g sasmalcinātu ciedru riekstu
-->
Pagatavošana
1 min.1 min.
Ielieciet katliņā šokolādi,brīno cukuru un medu un karsējiet uz lēnas uguns,līdz saturs būs izkusis.
Tad ieberiet bļodā miltus,pievienojiet muskatriekstus,kanēli un malto ingveru.Pievienojiet ar siltu ūdeni sajauktu sodu,kausētās šokolādes maisījumu,ingvera gabaliņus un ciedru riekstus.
Labi samaisiet un izveidojiet aptuveni 24 mazas lodītes.
Lieciet uz ietaukotas pannas,atstājot vietu kur tām izplēsties.Cepiet 180'C temperatūrā 15 minūtes.
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Kā uz mākoņa maliņas: gaisīgā bezē recepšu izlase
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Neatpaliec no tendencēm! Kas jauns kokteiļu pasaulē?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri