Olas tējā :) :o

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 2 tk. melnās tējas
  • Pusstandziņa kanēļa
  • Anīss, 1
  • Sojas mērce, 2 ēk
  • Sāls, cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Novāri olas cietas, atdzesē, paviļā tās lai čaumala sasprēgā, bet nelobi to nost. Tad uzvāri 1 litru ūdens, tur pieliekot kanēli, tēju, anīsu, sojas mērci, sķipsniņu sāls un cukura. Vārošajā ūdenī liec iekšā olas un vāri apmēram pusstundu, tad griez uguni nost un ļauj visam pasākumam atdzist. Tagad drīkst olas nolobīt, sagriezt 2- 4 daļās un pasniegt galdā :)

Komentāri

Kalvis Spalvis 2009. gada 17. novembris 17:01
Ak jēziņ, trakums!!!Un kurš kautko tādu var ieēst? Tā ola tak būs pārvārīta cieta kā akmens!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi