Eksotiskie siltie salāti

Sastāvdaļas

  • 1 liels burkāns
  • 1 liels puravs
  • 6 seleriju stiebri
  • Mērcei
  • 2 ēdamkarotes riekstu
  • 1 ēdamkarote ābolu vīna etiķa
  • ½ tējkarotes sāls
  • Naža gals melno piparu

Pagatavošana

1 min.
  1. Burkānus nomizo, puravu un seleriju nomazgā. Burkānu sagriež garās strēmelēs, puravu un seleriju - plānās šķēlītēs. Katliņā uzvāra ūdeni, tad 1 minūti vāra dārzeņus. Ūdeni nolej. Sajauc mērci un uzlej karstiem dārzeņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi