Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Šokolādes zebra

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g margarīna
  • 2 dl cukura
  • 3 olas 3 dl kviešu miltu
  • 2 tējk. cepamā pulvera
  • 2 tējk. kanēļa
  • Svītru iekrāsošanai
  • 2 ēd. k. kakao pulvera
  • 2 ēd. k. piena
  • Rotājumam
  • 150 g tumšās šokolādes
  • Konfektes vai marcipāns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Saputo taukvielu ar cukuru. Pa vienai ieputo olas. Pievieno ar cepamo pulveri un kanēli samaisītus miltus. Trešdaļai mīklas piemaisa kakao un pienu. Apaļu cepešveidni ietauko un izkaisa ar rīvmaizi. Apakšā liek pusi gaišās mīklas, uz tās-Tumšo mīklu un virsū atlikušo gaišo mīklu. Torti 50-60 minūtes cep 175 grādos. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi. Tievā strūkliņā uzlej pilnīgi atdzisušai tortei. Rotā ar konfektēm vai no marcipāna izgrieztām figūriņām.
Receptes.lv Iesaka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas