Šokolādes zebra

Sastāvdaļas

  • 200 g margarīna
  • 2 dl cukura
  • 3 olas 3 dl kviešu miltu
  • 2 tējk. cepamā pulvera
  • 2 tējk. kanēļa
  • Svītru iekrāsošanai
  • 2 ēd. k. kakao pulvera
  • 2 ēd. k. piena
  • Rotājumam
  • 150 g tumšās šokolādes
  • Konfektes vai marcipāns

Pagatavošana

1 min.
  1. Saputo taukvielu ar cukuru. Pa vienai ieputo olas. Pievieno ar cepamo pulveri un kanēli samaisītus miltus. Trešdaļai mīklas piemaisa kakao un pienu. Apaļu cepešveidni ietauko un izkaisa ar rīvmaizi. Apakšā liek pusi gaišās mīklas, uz tās-Tumšo mīklu un virsū atlikušo gaišo mīklu. Torti 50-60 minūtes cep 175 grādos. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi. Tievā strūkliņā uzlej pilnīgi atdzisušai tortei. Rotā ar konfektēm vai no marcipāna izgrieztām figūriņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi