Zivju paēdiens

Sastāvdaļas

  • 400 g saldētu mencu
  • 2 tējk. sāls zivij
  • 1 dl augu eļļas
  • 2 sīpoli
  • 4 ķiploku daiviņas
  • 8 kartupeļi
  • 1 ēdamk. miltu
  • Ūdens
  • ½ tējk. sāls kartupeļiem
  • 1 tējk. timiāna
  • 1 lauru lapa
  • 6 balto piparu graudiņi
  • 1 tējk. paprikas pulvera
  • ½ sasmalcinātu pētersīļu

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivi sagriež gabalos un pievieno sāli. Nomizo sīpolus un kartupeļus. Katlā apcep sīpolus, pieliek plānās šķēlēs sagrieztus kartupeļus, sāli un apcep brūnganus. Kartupeļiem uzber miltus un pielej tik daudz ūdens, lai kartupeļi būtu līdz pusei segti. Pieliek zivs gabaliņus un garšvielas. Ēdienu sautē nelielē karstumā 10-15 minūtes, līdz kartupeļi kļūst mīksti, bet zivs gabaliņi balti. Apkaisa ar pētersīļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi