Riekstu torte ar āboliem

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 200 g cukura
  • 50 g riekstu
  • 300 g ābolu
  • 60 g mannas putraimu
  • Tējk. cepamā pulvera
  • ¼ l salda krējuma
  • 1 ēdamk. cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Olu dzeltenumus saputo ar cukuru, pieliek skaidiņās sarīvētus ābolus, sasmalcinātus riekstus, mannas putraimus, cepamo pulveri, iecilā saputotus olu baltumus. Mīklu liek ietaukotā un ar miltiem izkaisītā formā. Cep vidēji karstā cepeškrāsnī apmēram 40 minūtes.
  2. Tortes virsu rotā ar putukrējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi