Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zivis astūriešu gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g mancas filejas
  • ½ glāze balvīna
  • 1 sīpols
  • 80 g sviesta
  • 1 tējkarote sarīvētas šokolādes
  • Saujiņa šampinjonu
  • 1 ēdamkarote miltu
  • šķipsniņa maltu krustnagliņu un kanēļa
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sipolus sakapā un apcep sviestā, pieber miltus un apcep kopā ar sīpliem, pēc tam uzmanīgi pielej ¼ l ūdens, izmaisa, lai mērcē nebūtu kunkuļu, pielej vīnu, pieliek šokolādi, krustnagliņas, kanēli, piparus un sāli. Ugunsizturīgā ieziestā traukā kārto zivs gabalus, pārlej ar mērci un sautē uz ļoti mazas liesmas. Šampinjonus smalki sagriež, izsautē sviestā, pieliek zivīm un pasautē vēl 10 minūtes. Pasniedz ar vārītiem rīsiem.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas