Zivis astūriešu gaumē

Sastāvdaļas

  • 500 g mancas filejas
  • ½ glāze balvīna
  • 1 sīpols
  • 80 g sviesta
  • 1 tējkarote sarīvētas šokolādes
  • Saujiņa šampinjonu
  • 1 ēdamkarote miltu
  • Šķipsniņa maltu krustnagliņu un kanēļa
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Sipolus sakapā un apcep sviestā, pieber miltus un apcep kopā ar sīpliem, pēc tam uzmanīgi pielej ¼ l ūdens, izmaisa, lai mērcē nebūtu kunkuļu, pielej vīnu, pieliek šokolādi, krustnagliņas, kanēli, piparus un sāli. Ugunsizturīgā ieziestā traukā kārto zivs gabalus, pārlej ar mērci un sautē uz ļoti mazas liesmas. Šampinjonus smalki sagriež, izsautē sviestā, pieliek zivīm un pasautē vēl 10 minūtes. Pasniedz ar vārītiem rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi