Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Apreibušie cāļi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 cāļi vai nelielas vistas
  • 2 glāze baltvīna
  • 2 glāzes ananāsu sulas
  • ½ ananāsa
  • 2 banāni
  • Malti melnie pipari
  • Sāls
  • Eļļa
  • 1 citrons
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Cāļus nomazgā, nosusina un iemērc uz vairākām stundām sulas un vīna maisījumā. Tad izņem,notecina,apkaisa ar sāli un pipariem un liek cepešpannā, kurā ielietas pāris karotes eļļas. Cep apmēram 40 minūtes iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī, apgrozot un aplaistot ar marinādi. Gatavus cāļus izņem, cepšanās laikā raudšos sulu samaisa ar atlikušo marinādi,pieber kubiņos sagrieztus ananāsus un banānus, pieber sāli, piparus un vāra uz lēnas uguns līdz mērce sabiezē. Pārlej cāļus ar mērci un dekorē ar citronu šķēlītēm
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas