Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Karpa ar ķiplokiem un majonēzi

Karpa ar ķiplokiem un majonēzi

FOTO: ineta Kauliņa

Paldies, Kārlim Ziediņam par iesūtīto foto! :)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg karpas
  • 1 galviņa ķiploka
  • 1 buntīte diļļu
  • 150 g majonēzes
  • 1 citrons
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 1 šķipsna/s cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. ~ 5 min. vajadzīgas, lai notīrītu un sakapātu ķiploku, dilles un iesmērētu karpu ar garšvielām, kura ir notīrīta un pārgriezta vaļā pa pavēderi.
  2. Karpu cep 200 grādos uzkarsētā cepeškrāsnī kas pārziesta ar majonēzi. Cep 15 min. vai kamēr majonēze gaiši brūna.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas