Zivs tomātos

2005. gada 22. aprīlis
Foto: vineta auziņa
Pagatavošana
30 min
1. Zivi vai zivs fileju pārkaisa ar sāli, pārslaka ar citrona sulu, panē miltos un apcep olīvu eļļā. Atsevišķā traukā olīveļļā apcep tomātu šķēles, pārkaisa sāli, garšvielas un caur spiedi izspiestus ķiplokus. Cepamo trauku ieeļļo. Tajā liek daļu apcepto tomātu, virsū zivi, ko pārkaisa ar saberztu kazas sieru ( vai majonēzi) un rīvmaizi. Tad uzliek atlikušos tomātus. Liek sakarsētā cepeškrāsnī un 30-40 minūtes cep ar vāku, bet pēdējās 10 minūtes, pārkaisītas ar zaļumiem, cep bez vāka. Pasniedz ar vārītiem rīsiem. LABU APETĪTI!
Uz augšu