Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ziemassvētku kekss i variants

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g miltu
  • 250 g sviesta
  • 250 g pūdercukura
  • 5 olas
  • 100 g rozīņu
  • 20 ml ruma vai konjaka
  • 50 g apelsīnu cukātu
  • 1 citrona sarīvēta miziņa un sula
  • 1 tējkarote sodas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu puto ar pūdercukuru, pievieno olu dzeltenumus, rumu vai konjaku, sasmalcinātus cukātus, rozīnes, sodu, citrona sulu un sarīvēto miziņu un samaisa. Pēc tam pieber miltus, izmaisa, iecilā olu baltumus, maisot no augšas uz apakšu. Lej keksa formā un cep 180grādu temperatūrā apmēram 1 stundu
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas