Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Medus rauši ar citronu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 glāze miltu
  • 100 g medus
  • ½ tējkarote sodas
  • 50 g sviesta
  • 2 ēdamkarotes ūdens
  • Sarīvēta citronu miziņa
  • 1 olas dzeltenums
  • Sāls pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. No ūdens, cukura un medus izvāra sīrupu. Noņem katliņu no uguns un ātri iemaisa 0,7 glāzes miltu. Mīklu atdzesē, tad iemaisa sviestu, ar vienu ēdamkaroti miltu samaisītu sodu, citrona miziņu un pārpalikušos miltus. Mīklu mīca līdz viendabīgai masai, izrullē, spiež figūriņas, apsmērē ar sakultu olas dzeltenumu un cep 180 grādu temperatūrā.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Kabaču laivas ar malto gaļu un sieru

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas