Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Persiku kūka"sapnis"

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 2 ēd.k. silta ūdens
  • 60 gr. cukura
  • 1 /8 tējk. cepamā pulvera
  • 40 gr milti
  • 25 gr kartupeļu cietes
  • Ievārījums
  • KRĒMAM
  • 2 pac saldā krējuma (35%)
  • 5 l persiku jogurta
  • 1 paciņa želatīna
  • 5 tējk. vaniļas cukura
  • 3 -4 kons.periku pusītes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Olu dzeltenumiem pievieno 2 ēd.k. silta ūdens un kul ar mikseri viendabīgā masā. Nepārtraucot kulšanu pievieno cukuru un kul kamēr izveidojas krējumveida masa.Baltumus sakul ļoti stingrās putās un pēc tam iecilā baltumus sakultajos dzeltenumos. Citā traukā samaisi miltus, cieti, cepamo pulveri un iesijā tos olu masā.Visu samaisi.Biskvītu cep apaļajā formā 20 min.175 grādos. Kad biskvīts atdzisis nosmērē to ar ievārījumu.
  2. Uzbriedini želatīnu.Sakul saldo krējumu ar vaniļas cukuru.Putukrējumu sajauc ar jogurtu un iemaisi izkausētu želatīnu. Krēmu lej virsū biskvītam un liek ledusskapī uz 2 stundām. Pirms pasniegšanas torti rotā ar šķēlēs sagrieztām persiku pusītēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas šķiņķīšu šašliks citronu sulā un adžikā

Vistas šķiņķīšu šašliks citronu sulā un adžikā

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas