Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Rabarberu biezpiena šarlote

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g rabarberu ( var aizvietot ar rabarberu kompotu bez sīrupa vai rabarberu biezeni, ņemot mazāk cukura )
  • 400 g baltmaizes
  • 400 g biezpiena
  • 100 sviests
  • 200 g cukura
  • 4 olas
  • 4 edamkarotes piena
  • Vaniļas cukurs vai rīvēta citrona miziņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Rabareberus nomizo, sagriež kubiņos, apber ar 100 g cukura un ļau mazliet pastāvēt. Baltmaizi sagriež kubiņos un apcep sviestā.
  2. Biezpienu sajauc ar cukuru un vaniļas cukuru.
  3. Ietaukotā veidnē liek kārtu maizes, kārtu biezpiena, kārtu rabarberu. Olas sakuļ ar pienu un pārlej kārtojumam. Cep cepeškrāsnī līdz gaiīs brūnai garoziņai.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas