Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Šokolādes cepumi ar šokolādes gabaliņiem

2005. gada 29. novembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
30 min
1. Izkausēt sviestu.
2. Sviestu, olas, cukuru un vaniļas ekstraktu sakuļ, līdz maisījums kļūst vieglāks, viendabīgāks un ar putām virspusē.
3. Samaisa kopā miltus, kakao, sodu un sāli.
4. Iemaisa to sviesta - olu - cukura - vaniļas masā, līdz tā ir viengdabīga un bieza.
5. Iemaisīt masā sakapāto šokolādi (nevajag sakapāt pavisam mazos gabaliņos) un smalki sakapātos vai sablendētos valriekstus.
6. Liek pa ēdamkarotei (ja grib lielus cepumus) vai tējkarotei (ja maziņus) uz cepampapīra un cep apmēram 180-190°C - apmēram 15 minūtes.
7. Jāpagaida līdz tie nedaudz atdziest, jo citādi tie var salūzt, ņemot nost.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu