Dalmāciešu zivju gulašs

Sastāvdaļas

  • 1 kg dažādu zivju
  • 1 glāze dažādu zaļumu
  • 2 sīpoli
  • 2 daiviņas ķiploka
  • Tomātu pasta
  • Sarkanie pipari
  • 1 citorns
  • Sāls
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivis notīra, izņem askas, sagriež gabalos, aprasina ar citonu sulu, pārkaisa sāli un sarkanos piparus. Smalki sagrieztus sīpolus un zaļumus ( mazliet atstāj ), sakapātus ķiplokus, pāris šķēlīšu citrona un sarkanos piparus apcep diezgan lielā eļļas daudzumā uz stipras uguns. Pēc tam lēni pievieno tomātu pastu, zivis un sautē uz nelielas uguns, līdz zivis mīkstas. Pirms pasniegšanas pārkaisa zaļumus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi