Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Tradicionāls laviešu viesstrādnieku ēdiens anglijā

2005. gada 25. novembris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. Ķiploku daiviņas notīra un ģareniski sagriež tievākās skaidiņās.Sadursta vistu stilbiņus un caurumiņos bāž ķiploku skaidiņas. Stilbiņus apkaisa ar no Latvijas vestām garšvielām, lie cepešjkrāsnī un cep brūnus.
2. Papriku un sīpolus smalki sagriēz un viegli apcep eļļā.Uzkaisa sāli un garšvielas. Rīsus novāra un sajauc ar apceptajiem sīpoliem un papriku.Pēc garšas pieliek sāli. Kārto uz šķīvja kaudzītē.Pārlej ar tomātu mērci vai ketčupu. Pasniedz pie ceptajiem vistas stilbiņiem, bet var ēst arī vienus pašus ar tomātu mērci.
Uz augšu