Pūdercukura glazūra

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 300 g pūdercukura
  • 1 ēd. k. auksta ūdens
  • 2 pilieni eļļas

Pagatavošana

30 min.
  1. Pūdercukuru ieber bļodā, pielej ūdeni un samaisa, tad piepilina eļļu.
  2. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

dince 2011. gada 7. janvāris 12:55
jāsaka, ka piprakūku glazēšanai izmanto cieto balto glazūru, nevis pūdercukura glazūru...
Rubene 2009. gada 16. decembris 20:30
Hmmm, jāsaka, ka šo glazūru bija pagrūti pēc kādām 10 min kopš pagatavošanas izdabūt, izspiest no maisiņa( rotājām piparkūkas) ...tā vienkārši sāka "sagurt"( sastingt) , bet ne sakalst...respektīvi , ar meitu sapratām, ka recepte nav ok, lai rotātu sīkas detaļas...brt droši vien laba , lai noklātu vienmērīgus lielus laukumus.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi