Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Irāņu plovs ar vistas gaļu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes rīsu
  • 1 neliela vista
  • 1 tējkarote diļļu sēklu
  • 1 tējkarote magoņu sēklu
  • 1 tējkarote sāls
  • 2 glāzes rūgušpiena vai kefīra
  • Augu eļļa
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploku daiviņas
  • Garšvielas
  • 2 ēdamkarotes silta piena
  • ½ glāze apceptu un sasmalcinātu mandeļu
  • 1 ēdamkarote zemesriekstu
  • 1 ēdamkarote pistāciju
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistu sadalīt gabaliņos. Diļļu un magoņu sēklas saberzt putriņā, pieliet ūdeni,pielikt sāli, un tajā iemarinēt gaļu.Sīpolu un ķiploku apcept zeltainus, pievienot garšvielas, ielikt iemarinēto gaļu, pēc vajadzības pieliet ūdeni un sautēt mīkstus. Rīsus nomazgāt, nosusināt, apcept eļļā, pieliet 3 glāzes ūdens ( var buljonu ) un vārīt mīkstus. Sagatavotos rīsus sajaukt ar vistas gaļu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas