Irāņu plovs ar vistas gaļu

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes rīsu
  • 1 neliela vista
  • 1 tējkarote diļļu sēklu
  • 1 tējkarote magoņu sēklu
  • 1 tējkarote sāls
  • 2 glāzes rūgušpiena vai kefīra
  • Augu eļļa
  • 1 sīpols
  • 2 ķiploku daiviņas
  • Garšvielas
  • 2 ēdamkarotes silta piena
  • ½ glāze apceptu un sasmalcinātu mandeļu
  • 1 ēdamkarote zemesriekstu
  • 1 ēdamkarote pistāciju

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistu sadalīt gabaliņos. Diļļu un magoņu sēklas saberzt putriņā, pieliet ūdeni,pielikt sāli, un tajā iemarinēt gaļu.Sīpolu un ķiploku apcept zeltainus, pievienot garšvielas, ielikt iemarinēto gaļu, pēc vajadzības pieliet ūdeni un sautēt mīkstus. Rīsus nomazgāt, nosusināt, apcept eļļā, pieliet 3 glāzes ūdens ( var buljonu ) un vārīt mīkstus. Sagatavotos rīsus sajaukt ar vistas gaļu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi