Reņģītes tatāru gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 kg reņģu
  • 4 olas
  • 100 g piena
  • Malti melnie pipari
  • Sāls
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivis iztīra, nomazgā, liek uz duršlaka nosusēt. Tad apkaisa ar pipariem un sāli un cep eļļā līdz asakas mīkstas. Kārto cepešpannā, pārlej ar olu piena maisījumu un cep cepeškrāsni 15-20 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi