Alus punšs

Sastāvdaļas

  • 200 g gaišā alus
  • Apelsīns
  • ½ ābola
  • Zemenes vai citas ogas
  • Ķirši vai plūmes(bez kauliņiem)
  • Limonāde vai SPRITE

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriež apelsīna mīkstumu(bez baltās miziņas)
  2. Zemenes un ķiršus pārgriež uz pusēm,ābolus-gabaliņos.Augļus pilda lielā glāzē,pārlej ar alu un kādu dzirkstošo dzērienu.Pasniedz ar karotīti-kad aromātiskais alus būs izdzerts,varēs baudīt viegli iereibušos augļus!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi