Ķīnas cālis ar lociņiem

Sastāvdaļas

  • Atkal jau vista - kādas 2 filejas vai atkauloti šķiņķīš attiecīgā daudzumā
  • Eļļa apcepšanai- ne pārāk daudz- ap 30 - 50 gr
  • Ķiploki - 3- 4 daiviņas, saspiesti
  • Sojas mērce- apm - 50 gr
  • Tējkarote etiķis
  • Tējkarote cukurs
  • Lociņi, neliela buntīte, - apm 5 -6 pietiks
  • Kajēnas pipari asumam- pēc garšas (var nelikt)
  • Sāls- pēc vēlēšanās

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļiņu ja nepieciešams, atkaulo, sagriež strēmelītēs, uzsilda pannā eļļu, klāt piemetot ķiplokus labi samaisa, tad liek klāt cepties vistiņu, kamēr ārpuse gaļiņai balta, pielej sojas mērci, pievieno cukuru un etiķi, uzliek pannai vāku un uz nelielas uguns visu pasautē, pannai vāku nost, beram klāt sagrieztus lociņus, labi samaisam, ja ir vēlēšanās, pieberam piparus asumam, un salāti gatavi!!
  2. Variants- var pasniegt kopā ar piedevām kā pamatēdienu.
  3. lai garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi