Raibā augļu kūka

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 100 g sviesta
  • 1 gl cukura
  • ½ gl skāba krējuma
  • 400 g miltu
  • ½ tējk. briežraga sāls vai 1 tējk. cepamā pulvera
  • Citrona miziņa
  • 1 gl. upeņu ievārījuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Izņemot upeņu ievārījumu, visus pārējos produktus sajauc, iegūstot trauslo mīklu. Mīklu liek vēsumā. 2/3 no mīklas liek uz plāts, pārziež ar ievārījumu, pārējo mīklu saberž, pārkaisa ievārījumam. Cep. Sagriež apmēram 6cm platās slejās, ko tālāk sadala 3stūrīšos.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi