Riekstu un rozīņu piparkūkas

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 250 g miltu
  • 125 g medus
  • 125 g cukura
  • 50 g margarīna
  • 3 olas
  • 100 g sasmalcinātu grauzdētu riekstu
  • 100 g rozīņu
  • 1 tējk. piparkūku garšvielu maisījuma
  • 1 tējk. sodas
  • 1 tējk. dedzināta cukura

Pagatavošana

35 min.
  1. Margarīnu un cukuru saputo, pieliek olas, sasildītu medu, dedzināto cukuru, garšvielas, riekstus un rozīnes, tad mīklā iemīca miltus kopā ar sodu.
  2. Masu lej uz ietaukotas vai ar cepamo papīru izklātas plāts 1 cm biezā kārtā. Cep vidējā siltumā.
  3. Gatavo cepumu sagriež gabaliņos, ja vēlas, var pārkaisīt ar pūdercukuru.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi